Wat eet ik als snack/tussendoortje – #VEGAN #02.

Wat eet ik als snack/tussendoortje – #VEGAN #02.

In deze blog laat ik jullie zien wat ik gedurende een werkdag tussendoor eet en snack. Sommige van de dingen die ik eet, verspreid ik over de hele dag. Zoals een komkommer, daar peuzel ik af en toe een schijfje van. En soms eet ik een appel in de ochtend in plaats van in de middag. Het ligt ook een beetje aan waar ik trek in heb. En of ik vlak na mijn werk nog ga sporten of Zumba-les geven. Ik ben van plan dit vaker met jullie te delen, zodat je kan zien wat ik als veganist allemaal aan tussendoortjes in mijn mondje prop.

   

Ik had in de ochtend een klein bakje pinda’s op. Ik had geen pindakaas meer in huis en ik eet bijna elke dag wel pindakaas op brood. Dus dit was ter vervanging. 

  

An apple a day keeps the dokter away. Vandaag was het een lekkere pinklady, deze appeltjes hebben een stevige structuur en zijn lekker knapperig. Love it!

  

 Een banaantje, altijd lekker en voedzaam. Deze was een beetje gekneusd in mijn tas. 

 

Rond 16.30u at ik een hele gestoomde courgette. Ik had slecht geslapen en het leek me een goed idee om extra groente tussendoor te eten. En ik moet na mijn werk vanavond ook nog Zumba les geven. Dan heb ik geen tijd om thuis nog wat te eten. Ik had er wat zout en cayenne peper op gedaan. Simpel en lekker.

Vind je dit een leuke foodblog, like deze dan alsjeblieft. Alvast bedankt.

IMG_1151

Groetjes! Margie

“Enjoy your body and your life”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s