Gellak zelf verwijderen 

 

Gellak zelf verwijderen.

Ben jij ook zo dol op mooi gelakt en verzorgde nagels? Heel vervelend als je de nagellak er na 3 a 4 dagen weer af moet halen omdat het zo snel gaat chippen. Dit is met Gellak (shellac, gel nagellak voor onder lamp) niet het geval. Het blijft, mits goed aangebracht, minimaal 2 weken mooi zitten, zonder chips. Met chips bedoel ik de stukjes lak die langs de randen van je nagels af springen omdat je ergens tegen aan stoot of schaaft. Ik ben gek op mooi nagels. En ik houd van nagels lakken. Zoals ik al in een eerdere blog aangaf: Gellak kan je makkelijk zelf thuis aanbrengen. Zie hier mijn blog over het aanbrengen.

Helemaal onderaan zie je het youtube filmpje, hierin laat ik zien hoe ik de gellak gemakkelijk verwijder.

FullSizeRender(3)
Deze gellak van Kiss zit er ook al weer twee weken op.
IMG_0008
Deze rode shellac is van CCO.

 

 

Vind je dit een leuke beauty blog, like deze dan alsjeblieft. Wat vind jij van gellak? Alvast bedankt.

Wil je je abonneren op mijn youtube kanaal? Daar deel ik Food en Beauty filmpjes. Klik hier: Abonneer

Delen mag natuurlijk altijd!

IMG_1151

Groetjes! Margie

“Enjoy your body and your life”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s