Wat eet ik als snack – #VEGAN #01

Wat eet ik als snack/tussendoortje – #VEGAN #01.

In deze blog laat ik jullie zien wat ik gedurende een werkdag tussendoor eet en snack. Sommige van de dingen die ik eet, verspreid ik over de hele dag. Zoals een komkommer, daar peuzel ik af en toe een schijfje van. En soms eet ik een appel in de ochtend in plaats van in de middag. Het ligt ook een beetje aan waar ik trek in heb. En of ik vlak na mijn werk nog ga sporten of Zumba-les ga geven. Ik ben van plan dit vaker met jullie te delen, zodat je kan zien wat ik als veganist allemaal aan tussendoortjes in mijn mondje prop.

Maandag:

tussendoortje 4
Een rijstwafel of twee. Meestal zonder beleg.

tussendoortje 3
Super handig als je in het weekend extra #vegan pannenkoeken hebt gemaakt. Hiervan heb ik er ook 1 van opgepeuzeld in de middag. En zijn al lekker gezoet, met Agave siroop. Dus er hoeft niets op.
tussendoortje 2

Gesneden komkommer en appel met schil. Dit eet ik meestal tussen 11.00u en 16.00u.

tussendoortje
Als ik trek heb in iets hartigs tussendoor, eet ik het liefst gezouten pinda’s of andere nootjes.

Dinsdag:

Oeps, deze had ik al op voordat ik de foto maakte.

Appeltje met kaneel.

Een handje walnoten.

Het liefst eet ik een banaan met bruine stippeltjes. Deze had helaas nog geen stippeltjes.

Dit waren de tussendoortjes en snacks van maandag en dinsdag. Dit waren over het algemeen snacks waarbij je niet veel handelingen hoeft te verrichten voordat je het kan eten. Het waren ook geen dingen die ik van te voren thuis had voorbereid. Lekker makkelijk dus. Het is elke week en elke dag weer wat anders. Ik hoop dat ik volgende week weer met jullie kan delen wat ik aan tussendoortjes op heb.

Vind je dit een leuke food blog, like deze dan alsjeblieft. Alvast bedankt.

Wat vind jij een lekker plantaardig tussendoortje?

Delen mag natuurlijk altijd!

IMG_1151

Groetjes! Margie

“Enjoy your body and your life”

2 gedachten over “Wat eet ik als snack – #VEGAN #01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s