Review: SkinPerfection by L’OREAL paris

 SkinPerfection by L’OREAL paris – anti-vermoeidheid dag verzorging.    

Deze sample kreeg ik bij de Etos. Ik gebruik eigenlijk geen normale dag crème omdat mijn huid op verschillende plekken heel erg droog is. Voor de droge plekken op mijn gezicht gebruik ik kokosolie. Anti-vermoeidheid klonk veel belovend dus heb ik het toch geprobeerd.

Test dag 1
Het is makkelijk aan te brengen doordat het een dunne vloeistof is. Het liep ook zo mijn oog in. Beetje lomp van mijzelf. Ik heb zeker niet meer nodig dan een bolletje creme net zo groot als een erwt. Voor mijn gemengde huid voelt het prima aan. Het ruikt ook nog eens lekker fris, het ruikt ook een klein beetje naar deo voor mannen, vind ik. Aan het einde van de dag had ik op de droge zones van mijn gezicht toch wat droge plekjes.

Test dag 3
Waar ik al bang voor was, de crème is toch niet vet genoeg voor mijn huid. Ik heb mijn gezicht tussendoor ook nog gescrubd zodat ik minder last zou hebben van droge velletjes. Maar het mocht niet baten. Aan het einde van de ochtend had ik al last van droge plekjes, met schilfertjes, op mijn gezicht. Ik merkte wel verschil onder mijn ogen, ik had er een frissere blik door. Misschien blijf ik het wel gebruiken onder mijn ogen.

Te koop bij drogisten voor +/- € 15.

Ik hoop dat je wat aan deze review hebt gehad en dat dit je helpt in het maken van je keuze.

Deze blog delen mag natuurlijk altijd!

IMG_1151

Groetjes! Margie

“Enjoy your body and your life”

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s