Riview: Human Hair Wimperextensions na 1,5 week

Riview: Human Hair Wimperextensions na 1,5 week. 

Ruim anderhalve week geleden heb ik voor het eerst Human Hair wimperextensions laten aanbrengen. Hoe dit is gedaan en wat ik er vlak na het aanbrengen van vond, kun je zien en lezen op mijn blog: human-hair-wimperextensions-vlog-met-extra-info

Het waren plukjes. En dus geen losse wimper haartjes, zoals bij de ‘one by one’ techniek. Doordat het plukjes zijn ontstaat er eerder een gat tussen de wimpers. En valt het heel snel op dat je nep-wimpers draagt. Aan een plukje hangen ongeveer vijf wimpers, hierdoor is het effect in eerste instantie wel voller dan bij de ‘one by one’ techniek. Maar valt het wel eerder op dat er wat uit gevallen is en moet je ze ook eerder laten bijvullen. Dit vind ik dus heel erg jammer. Ik zie het niet zo zitten om elke twee weken naar een salon te gaan om het te laten bijvullen. Ik ga dus toch liever voor de ‘one by one’ omdat ik dan pas na 4 weken het moet laten bijvullen. Toch zou ik deze techniek wel aanraden voor als je: naar een feest of bruiloft moet en je wat extra’s wilt voor je feest look, wimperextensions wilt proberen voor een goedkoper prijsje dan de ‘one by one’, echte ‘volle’ wimpers wilt.

Ik ga snel weer bij Nuvi’s Care langs voor ‘one by one’ wimpersextensions. Nuvi’s Care is een schattig salonnetje in Capelle aan den IJssel waar ik heel graag kom. Zie het op facebook, klik hier.

Ik vond het prachtig staan maar, voor mij was dit niet echt een succes. Op bovenstaande foto´s zie je het verschil tussen (boven) de eerste dag en (onder) de tiende dag.

Voor als je het filmpje nog niet hebt gezien over hoe ik het heb laten aanbrengen, klik hier.

Ik hoop dat je wat aan deze review hebt gehad en dat dit je helpt in het maken van je keuze.

Heb jij ook wimperextensions laten aanbrengen, wat is jouw mening hierover?

Deze blog delen mag natuurlijk altijd!

IMG_1151

Groetjes! Margie

“Enjoy your body and your life”

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s