Human-hair wimperextensions vlog met extra info

Human-hair wimperextensions vlog met extra info

wimperextensions humanhair

Wow, wimperextensions! Het is zeker al meer dan een jaar geleden dat ik wimperextensions heb laten aanbrengen. Ik koos dan voor de ´one by one´ techniek/wimpers. En dan niet die van vossenhaar. Arme beestjes! Ik droeg mijn veel te lange wimperextensions met plezier. Toch was ik het opeens zat om elke keer weer mijn wimpers te laten bij vullen. Of dan was ik gaan zwemmen met de kids, en dan lagen er de volgende dag een hoop wimpers op mijn hoofdkussen. En dat waren niet alleen de extensions, néé, daar zaten ook mijn eigen natuurlijke wimpers bij. Dus, was ik er even klaar mee. Maar nu, heb ik het toch weer gewaagd. Van een leuke vrouw, Leonora Dirks, zag ik een advertentie voorbij komen over ‘Human’-hair wimperextensions. Ik dacht: Waaaat, Human Hair???? blahh, vies! Het koste maar € 30,- maar nu, tijdens de aanbieding maar liefst € 20,-. ‘Die wimpers zullen vast wel goed ontsmet zijn en zo, en ze moeten er wel iets kunstmatigs aan hebben toegevoegd want anders blijven ze niet zo mooi gekruld staan. Dacht ik. Dus heb ik haar op maandag gebeld voor een afspraak op woensdagochtend. En had ik haar gevraagd of ik het proces mocht filmen. Zo gezegd, zo gedaan.

In deze vlog laat ik je zien hoe er bij mij wimperextensions worden aangebracht. Het zijn niet de bekende ‘one by one’ extensions, maar het zijn plukjes. Ik heb het laten plaatsen bij Nuvi’s Care, de styliste heet Leonora en haar facebook pagina is www.facebook.com/nuviscare

   

Mascara en eye-liner, die op waterbasis zijn. Je extensions mogen niet in aanraking komen met olieachtige stoffen, daarom is het beter om bijv. mascara op waterbasis te gebruiken. Te koop bij Nuvi’s Care € 15,-.
Nuvi’s Care is een leuke salon, niet al te groot, in Capelle aan den IJssel. De styliste daar is een vriendelijke vrouw. Sinds 2002 zet zij al wimperextenions, en je kan bij haar ook terecht voor de ‘One by One’ wimpers. En nog veel meer andere beauty behandelingen.

 

Ik hoop dat je dit een leuke vlog vond. Liken of delen? Ja, graag 🙂  Hoe denk jij over wimperextensions?
IMG_1151

Groetjes! Margie
“Enjoy your body and your life!!”

5 gedachten over “Human-hair wimperextensions vlog met extra info

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s