Wat heb ik gegeten op zondag 31/01/16

Wat heb ik gegeten op zondag 31/01/16

Ik start mijn dag meestal met een groot glas water. Zoals je ziet op de foto begint mijn zondagochtend vrij laat. Tegenwoordig noemen we dat ‘Lazy Sunday’ ik houd van deze term. Ik was al een paar uur eerder wakker, maar op zondag schiet ik graag terug mijn bed in en dan wordt het al gauw 10 uur. Mijn late ontbijt, wat zit er in mijn bowl: crusli van cornflakes, spelthaver, speltcrusli van zonnatura, twee eetlepels gebroken lijnzaad, een halve appel, wat rozijnen, een lepel hennep en chia zaad, een lepel ahorn siroop en amandel melk.

Ik had ook een thermoskan met thee gemaakt; verse gember en limoen met een zakje kamille thee.


Voor de lunch had ik de tafel gedekt met getoast speltbrood en allemaal lekkers. 

Op het broodje hierboven zit mosterd, mungbonen, ui en komkommer. Ik kan echt genieten van een broodje met mungbonen. 

Ik was wat gaan skaten met de kids, hierdoor kwam ik in tijdnood voor het avond eten. Dus had ik silvervliesrijst met zwarte bonen gemaakt. Deze op smaak gebracht met gulu jawa en wat zout en peterselie. Daarbij voor wat extra groente en eiwitten, gehakt muffins van kidney bonen en erwten uit de oven.

Omdat ik zo laat was opgestaan en zo laat begon met mijn eerste maaltijd en mijn lunch best uitgebreid was, had ik geen trek in tussendoortjes.

IMG_1151
Groetjes! Margie

“Enjoy your body and your life!!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s