Beauty filmpje en wat heb ik gegeten

Gellak zelf aanbrengen. Dat is iets wat ik sinds begin vorige zomer zelf ben gaan doen. In de wijk waar ik woon zit een leuke salon waar ik graag kwam om mijn nagels te laten gellakken. Dus bedacht ik dat ik het best zelf kon doen. Na wat onderzoek op youtube en het internet heb ik een starters setje van Sensation nails aangeschaft. Als je zelf goed bent in het lakken van je nagels met gewone nagellak, dan kan je ook zelf gellakken. Het is dan wel belangrijk dat je alle stappen goed volgt. In het filmpje laat ik zien hoe ik mijn eigen nagels doe:

http://youtu.be/uDP_LSMoWH8


Ik ben nog niet zo handig met het maken van filmpjes, daarom ben ik er best lang mee bezig geweest om dit filmpje in elkaar te zetten en heb ik helaas nu geen food-blog gemaakt. Wel kan je vertellen wat ik als avond eten vandaag op heb. Namelijk, roti met aardappelen en spruiten. Hiervoor heb ik kant en klare roti-vellen gekocht bij de toko, deze hoef je alleen maar op te warmen. De spruiten heb ik gehalveerd, gewassen en besprenkeld met olijfolie, peper en zout. En op een bakplaat in de oven gebakken op 200 graden voor ongeveer 25 minuten. Hierdoor waren ze lekker knapperig. In een stoofpan heb ik wat uien gebakken in olie en masala-kerrie. Hier heb ik ook stukjes tomaat bij gedaan. Water er bij en wat zout. De aardappels heb ik daarna mee laten koken. De aardappels heb ik eerst geschild, gewassen en in stukken gesneden. Toen het aan de kook was heb ik er een stuk gulu jawa bij gedaan(Indonesische palm suiker) en ook nog wat peterselie en verse limoensap. Misschien geeft dit je toch inspiratie om je roti een keer met spruitjes te eten☺️.

IMG_1151
Groetjes! Margie

“Enjoy your body and your life!!”

Een gedachte over “Beauty filmpje en wat heb ik gegeten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s