Hallo! Ik ga bloggen…

Bijna niet te beschrijven hoe gelukkig ik me voel. Niet om een speciale gebeurtenis of door een persoon(er zijn wel gebeurtenissen en absoluut ook personen die mij dol gelukkig maken) maar van binnenuit, door de juiste voeding te eten. Mijn hart maakt geen sprongetje maar is constant aan het huppelen! Zo blij!

 Hallo, ik ben Margie. Ik wil gaan bloggen, schrijven, omdat ik denk dat mijn ervaringen met voeding en de reacties van mijn lichaam daarop een eye-opener kunnen zijn voor anderen die zich ook lekker in hun lichaam willen voelen. Ik wil je meenemen in mijn ervaringen oftewel reis van goede voeding en een gezonde levensstijl. Ik wil recepten met je delen en je de voordelen laten proeven van het DIY’en -en laten zien hoe ik geld bespaar door een hoop zelf te maken-; ik wil je handvaten geven hoe, wat en wanneer te eten; je tips geven wat je wel en niet in huis moet halen; hoe je slim boodschappen kunt doen en hoe je voorraad goed te verdelen.

Ik ben een werkende moeder van twee lieve kinderen en voor altijd samen met de liefde van mijn leven. Mijn vriend, de liefde van mijn leven, en ik zijn gediplomeerde voedingsdeskundige en levensgenieters (voor dit laatste geen diploma nodig, haha). Ik blijf op zoek naar interessante en nieuwe info over voeding. Mijn bevindingen, meningen en theorieën zal ik met je delen. Ik wens je veel leesplezier en succes met het maken van de gedeelde recepten.

Ik geef je ook graag tips geven en mijn reviews met je delen met betrekking tot beauty. Beauty komt van binnen, maar aan de buitenkant kun je er een extra touch aan geven.

Op welke dagen plaats ik een blog?

Naast dat ik een gezin heb, werk ik 32 uur bij een wooncorporatie, geef ik 2 uren per week Zumba lessen, maak ik choreografieën voor een Braziliaanse showgroep en train en dans ik mee met deze showgroep, ben ik voedingsdeskundige en ik studeer. Ik ga mijn uiterste best doen om jullie elke woensdag te voorzien van een recept of interessante blog over een bepaalde topic. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ik tussentijds nog wat extra blogs plaats. Maar de woensdag wordt de dag!   

Groetjes! Margie

IMG_1151

Enjoy your body and your life!!

volg ook via facebook

4 gedachten over “Hallo! Ik ga bloggen…

  1. Hey lieve vriendin! Sws als jou vriendin zijnde, support ik je daar waar ik kan. Zoals je weet, heb ik al het een en het ander van je opgepikt en meegenomen in mijn lijfstijl. Daarnaast ben ik super trots op je, en zal je aanbevelingen meenemen en delen met wie het wilt horen.
    Ik zal jouw bericht ook delen, om je ook daar te introduceren bij wie het horen wilt.

    Heel veel liefs Joy

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s